Klanten vertellen

Adas Academy

 

ADAS Academy  

Advanced Driver Assistance Systems. Automated Driving, Level 2, Level 3, level 4 . Wat doen al deze systemen, hoe werken ze, en hoe leg ik het de klant uit. Prodrive Automotive is de ADAS specialist als het gaat om het trainen van uw verkopers en serviceadviseurs in moderne rij-assistentie systemen. In praktijk en in theorie laten we uw mensen zelf ervaren en beleven welke nieuwe mogelijkheden deze technologie biedt. We nemen vooroordelen weg, leggen de exacte werking van de systemen uit en maken een terugkoppeling naar klantvoordelen.


Gebruikerstraining

Daarnaast zijn we specialist in gebruikerstrainingen. Voor diverse merken verzorgen we gebruikerstrainingen waarbij de berijder na aflevering van de auto 1 op1 in de eigen auto een uitleg en demonstratie krijgt van de systemen en leggen we uit hoe de systemen optimaal gebruikt kunnen worden om zo comfortabel en veilig te rijden. We leggen ook uit wanneer de systemen beter niet gebruikt kunnen worden en waarom. Deze trainingen vinden plaats vanaf de dealer locatie op de openbare weg.


Assisted Driving Events

We hebben alle kennis en expertise in huis om ADAS events, Assisted Driving Events, Platooning Tests, Self Driving Experiences, Roadtrains etc. te organiseren en te begeleiden. Onze wettelijk gecertificeerde product en merkspecialisten zorgen dat uw gasten de systemen onder professionele begeleiding op de openbare weg kunnen ervaren. We weten heel erg goed welke risico’s er niet genomen moeten worden en welke elementen je in de rit moet terug laten komen om een overtuigende kennismaking mee te geven. Dergelijke tests/eventsorganiseerden we eerder voor Rijkswaterstaat, AON, Royal Haskoning DHV en diverse autoimporteurs.