Klanten vertellen

Tesla Training


95% van alle ongevallen komt door menselijke fouten, daar waar we moderne voertuigtechnologie zoals bijvoorbeeld Tesla Autopilot en Autosteer er voor kunnen laten zorgen dat er minder ongevallen gebeuren, moeten we hier altijd gebruik van maken.

"Tell me, and I may forget. Show me and I may remember. Let me experience, and I will understand."
 
Onze visie is dat “semi-autonoom rijden” waarbij de bestuurder maximaal van de Tesla Autopilot functies gebruik maakt niet ten koste hoeft te gaan van rijplezier. In onze overtuiging is “semi-autonoom rijden” rijden een harmonieus samenspel tussen bestuurder en voertuigtechniek waarbij de bestuurder wordt geleerd het maximale rendement uit deze systemen te halen inclusief do’s en dont’s.
 
En, door een elektrische auto op een juiste manier te bedienen kan veel efficiënter worden gereden zonder dat dit ten koste gaat van reistijd of rijplezier. Elektrisch rijden is een vak apart.
 
Prodrive Trainer Coaches / Tesla specialisten leren in een compacte 1 op 1 rijtraining van 2 uur in de eigen auto hoe het maximale rendement uit het voertuig gehaald kan worden.
 
De trainingen starten vanaf locatie van de opdrachtgever en zijn 1 op 1 op de individuele berijder gericht.

De training is beschikbaar vanaf € 187,50 Excl. BTW per deelnemer.